HJÆLP OS MED AT FÅ FLERE PÅ VANDET

UDSTYR

Vi mangler altid hjælp til udstyr.

SEJLTØJ
23.985,-

Small 5 stk.

Medium 5 stk.

Large 5 stk.

SEJL
14.500,-

Fok til en DS37

 

BÅDE
98.500,-

GUMMIBÅD/RIB 

FORLØB

Det er ikke alle som er klar til decideret klubforløb.

GIFTED CHILDREN
10.800,-

Vi skal sejle 8 eftermiddage med 12 unge på 2 både

UKRAINSKE UNGE

Vi har planlagt sejlads fra 1. maj og til at starte med i 6 uger.
Her leder vi efter en gratis leverandør af mad til 12 personer af 6 gange.

VETERANER
7.500,- per skade

Planen er at stille bådene til rådighed for vores egne veteran skippere. Desværre så kommer man en gang imellem til at sejle ind i noget og vi kunne godt tænke os at få dækket nogle selvrisiko’er

OPLEVELSEN

Vi har stadig mange grupper som bare trænger til en oplevelse i hverdagen.

IKKE MULIGT

Det har du sikkert hørt, men vi kan.

 

Størstedelen af alle fysisk eller psykisk udfordrede kan vi tage ud på en oplevelse udover det sædvanlige.
Vores både er kapsejladsbåde, men kan ændres således at vi kan have 2 kørestole per båd og med plads til 7 personer om bord er der massere af plads til eventuelle hjælpere.

SIKKERHED (IKKE KUN SEJLADS)

Vores instruktører er ikke bare dygtige sejlere, de er alle uddannede og er briefet iaf jer og vores sundhedsprofessionelle.

 

Under sejladsen er vores sundhedsprofessionelle om bord eller i gummibåd afhængig af jer.

tag fat i os og få et uforpligtende tilbud eller hør mere om hvad vi kan lave for jer.

Telefon : + 45 7178 3369 (HUSK VI SEJLER TIT, SÅ SKRIV EN BESKED OG VI RINGER TILBAGE)

Udsatte børn og unge har på mange måder en sværere start på livet end andre. Et liv på kanten, giver først og fremmest et socialt og mentalt fattigere liv.

PåVandet har derfor sat sig for, at gøre det en af vores projekter, at tilbyde udsatte børn og unge et pusterum fra hverdagens ubarmhjertige greb, ved at give dem en fantastisk tid på vandet, hvor selværet og trivslen styrkes mens smilet findes frem.

Gennem et 8-ugers forløb med sejlads, mental træning og uddannelse skabes et unik miljø, hvor de unge – udover at håndtere en 4 tons kapsejladsbåd – får en unik mulighed for, at opleve natur og social aktivitet, fra en helt ny vinkel.

Mange veteraner oplever, at have mange tanker og uro i krop og sind, men med en dag på vandet, tilbydes et mentalt helle, som giver ro og nærvær i helt ny forstand.

 

Det er følelsen, at dufte saltvandet, mærke vinden i ansigtet og vide at med dine holdkammerater og din egen indsats fyldes sejlene, og får båden til at glide ubesværet gennem vandet.

 

PåVandet tilbyder en uforglemmelig oplevelse, hvor deltagerne bliver guidet af en professionel skipper, så sejladsen bliver tryg, spændende og ikke mindst en oplevelse, der sikrer

team-spirit og styrker både individet og fællesskabet.

Påvandet tager alle veteraner med ud til sejlads i match race både, og skaber et fristed for alle, både og uden fysiske og psykiske mén.

Det er en fantastisk måde at møde ligesindede, og få en dag hvor der bliver gået til den og man mærker et sus af frihed og teamånd, og samtidig er der plads til sjov og spas. 

Ombord på en båd opleves et særligt sammenhold, og for at båden sejler optimalt, skal alle arbejde sammen som et team. 

Mange veteraner oplever at have mange tanker og uro i krop og sind, men med en dag på vandet, tilbydes et mentalt helle, som giver ro og nærvær i helt ny forstand. 

Når man sejler bruger man både kroppen og hjernen, og idet man er på gyngende grund, oplever mange, at de får bedre kropsfornemmelse, mindre uro og kommer i et stadie af flow. Det er en følelse, at dufte saltvandet, mærke vinden i ansigtet og vide at med dine holdkammerater og din egen indsats fyldes sejlene og får båden til at glide ubesværet gennem vandet.

Påvandet tilbyder en unik oplevelser, hvor deltagerne bliver guidet af en professionel skipper, så sejladsen bliver tryg, udfordrende og ikke mindst en uforglemmelig oplevelse.

MISSION

PHILLIP - HAM MED KRUDT I RØVEN

For at kunne beskrive projektet, må jeg starte med at beskrive mig som sejler først, da det danner grundlag for PåVandets Projekt om at hjælpe børn og unge med udfordringer i livet.

Jeg er tidligere professionel sejler og har begået mig i kapsejladsmiljøet i de sidste 30 år. Sejladsen har været hele mit liv, og som barn og ung opholdt jeg mig mere på vand end på land. 

For 2009 var jeg ude for et alvorligt uheld, der resulterede i fysiske smerter, langvarig genoptræning, en længerevarende depression og indlæggelse på hospitalet. Jeg havde det mildest talt rigtig dårligt, fordi dét jeg havde identificeret mig med hele mit liv – mit intellekt og evnen til at sejle, var blevet taget fra mig med ét.

Det tog tid, men jeg kom ud af depressionen og på benene igen, ved at komme på vandet og sejle. Jeg fik en ny tilgang til livet, som jeg i dag ikke ville være foruden.

I 2013 flyttede jeg til USA med min hustru og 3 børn, hvor jeg igen opnåede at leve af min sport. Samtidig med det, voksede der et større og større ønske om at hjælpe andre igennem det, der nær havde kostet mig livet. Drømmen kunne ikke udleves i USA af politiske årsager, så det forblev en drøm.

VI SEJLER OP AD ÅEN

I efteråret 2020 kom en af vores yndlingsbåde til salg, og sammen med familien købte vi en 42 fods kapsejladsbåd, bygget til at sejle race over Atlanten. Min tanke med båden var, at sætte den i stand, for at kunne tage børn og unge mennesker med på vandet i den. Men som månederne gik, blev det tydeligt, at der var behov for flere både, med plads til flere børn og unge.

I starten af 2021 fik vi mulighed for at købe to DS37, og herved blev Projektet PåVandet skabt.

hjælp

MINI SPONSORAT Vi leder akut efter sejltøj til vores unge mennesker. Quick View BOOK sponsorat Støt med 150kr DKK 150,00 Quick View BOOK Ukategoriseret Lej sejltøj til turen DKK 99,00 Støt med 150kr DKK 150,00 BOOK

Hej verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive!

Donec iaculis gravida nulla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis risus. Nullam sit amet magna in magna gravida vehicula. Integer imperdiet lectus quis justo. Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu. Etiam bibendum elit eget erat. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam…

The Kai Club

Vi har et kæmpe ansvar for vores allesammens fælles vand, så udover at teame up med plastikopsamling, så er vi be

Tina Kai og Phillip Kai Guhle

onwaternow.com ligger under påvandet.dk som er  er ejet af ægteparret Tina Kai og Phillip Kai Guhle.

Deres fælles mål er at skabe et miljø, som ikke kun passer på vandet, men også hinanden.

 

Phillip kommer fra en professionel sejlkarriere med kompromisløs konkurrence og alt hvad det indebærer. Han har læst økonomi ved siden af sejladsen og er stærk i driften af virksomhed, som båd og analogierne fra et veldrevet kapsejladshold på op til 100 mand og en virksomhed er utroligt visuelle når man træder om bord på en af vores skibe.

Tina er biohacker og arbejder kun med dem der virkelig ønsker at forbedre sig, dette kan være i sit professionelle virke eller work/life ballance.

Hendes baggrund som elite danser, politiet og hospitalsvæsenet, betyder at hendes brede viden og kendskab til systemet er et virkeligt 

 

 

påvandet.dk er sat i verden for at give tilbage, det kan i læse mere om på den side, onwaternow er financieringsmodellen.