A BAD DAY ON THE WATER ALWAYS BEATS A GOOD DAY IN THE OFFICE

SEJLADS FOR UDSATTE

SINGLE SEJLADS - FIRMASEJLADS - SOMMERFEST

VI LEVERER ALT DET SJOVE PÅ VANDET FOR AT FINANSIERE DE GODE TING VI LAVER

SKRIV TIL OS OG VI MELDER TILBAGE MED DET NÆSTE GODE ARRANGEMENT DER PASSER TIL DIG

er du klar til at hoppe i på dybt vand?

KLUB

Hvilken sport dyrker du?

Det er et normalt spørgsmål for de unge, det er dog ikke nemt for alle at svare. Flere og flere har ikke muligheden for at gå til en sport

ANGST, ADHD ELLER ANDET

Har du svært ved at indgå i et fælleskab og har de gængse sportsklubber ikke et tilbud som du kan være med på, så kom til een af vores informationsaftener

SPORT

Vi sikrer en ugentlig tilgang til sport sammen med ligesindede.

Alt er under kontrollerede forhold med massere af sjov, udfordringer og hyggeligt samværd

PLADS TIL ALLE

Og dog, vores både har et begrænset antal pladser. Det betyder at du ikke skal præstere på et 11 mands hold, være een i rækken eller råbe højt for at blive hørt. Nærværet er centrum og der tages hensyn.

FORLØB

Det er ikke alle som er klar til decideret klubforløb.

PROGRAMMER

Vores 6, 8 eller 12 ugers programmer giver dig ikke kun mulighed for at opleve andre, men også have forkus på en specifik problematik i en gruppe

UDDANNELSE

I forløbet uddanner vi nye sejlere og arbejder med selvværdet samt udforsker de enkeltes muligheder.
Efter endt forløb tilbyder vi ekstra træning i at få. f.eks. duelighedsbevis eller speedbådskort

FÆLLESSKAB

Sejladsen er unik.

Som sejler åbner dørerne på til et helt specielt fællesskab hvor alle er lige. Er man først sejler, så ved andre sejlere også hvad man kan. De unikke redskaber kan udnyttes, ikke bare på vandet, men også i erhvervslivet og i privaten.

OPLEVELSEN

Hvor mange drømmer ikke om at opleve fjerne kyster mærke vinden i håret eller bare dufte den salte luft

IKKE MULIGT

Det har du sikkert hørt, men vi kan.

 

Størstedelen af alle fysisk eller psykisk udfordrede kan vi tage ud på en oplevelse udover det sædvanlige.
Vores både er kapsejladsbåde, men kan ændres således at vi kan have 2 kørestole per båd og med plads til 7 personer om bord er der massere af plads til eventuelle hjælpere.

SIKKERHED (IKKE KUN SEJLADS)

Vores instruktører er ikke bare dygtige sejlere, de er alle uddannede og er briefet iaf jer og vores sundhedsprofessionelle.

 

Under sejladsen er vores sundhedsprofessionelle om bord eller i gummibåd afhængig af jer.

TIDLIGERE GÆSTER PÅ VANDET

tag fat i os og få et uforpligtende tilbud eller hør mere om hvad vi kan lave for jer.

Telefon : + 45 7178 3369 (HUSK VI SEJLER TIT, SÅ SKRIV EN BESKED OG VI RINGER TILBAGE)

Hvad kan vi

BØRN- & UNGEprogram
Udsatte Misbrugere Bosteder Diagnoser

Udsatte børn og unge har på mange måder en sværere start på livet end andre. Et liv på kanten, giver først og fremmest et socialt og mentalt fattigere liv.

PåVandet har derfor sat sig for, at gøre det en af vores projekter, at tilbyde udsatte børn og unge et pusterum fra hverdagens ubarmhjertige greb, ved at give dem en fantastisk tid på vandet, hvor selværet og trivslen styrkes mens smilet findes frem.

Gennem et 8-ugers forløb med sejlads, mental træning og uddannelse skabes et unik miljø, hvor de unge – udover at håndtere en 4 tons kapsejladsbåd – får en unik mulighed for, at opleve natur og social aktivitet, fra en helt ny vinkel.

VETERANprogram
Politi Militær Hospitalsvæsen Brandvæsen

Mange veteraner oplever, at have mange tanker og uro i krop og sind, men med en dag på vandet, tilbydes et mentalt helle, som giver ro og nærvær i helt ny forstand.

 

Det er følelsen, at dufte saltvandet, mærke vinden i ansigtet og vide at med dine holdkammerater og din egen indsats fyldes sejlene, og får båden til at glide ubesværet gennem vandet.

 

PåVandet tilbyder en uforglemmelig oplevelse, hvor deltagerne bliver guidet af en professionel skipper, så sejladsen bliver tryg, spændende og ikke mindst en oplevelse, der sikrer

team-spirit og styrker både individet og fællesskabet.

Så hopper vi

UNGE UDSATTE

PåVandet har derfor sat sig for, at gøre det vores vision, at tilbyde udsatte børn og unge et pusterum fra hverdagens ubarmhjertige greb, ved at give dem en fantastisk tid på vandet. 

Ofte bliver udsatte børn og unge mødt med, at de er forkerte og ikke hører til, men på vandet, oplever de, at der er brug for dem, de arbejder sammen som et team, og de får succesoplevelser og føler at de kan noget - samtidig med, at de har det sjovt.

At sejle er en måde at skabe et sundt og helhedsorienteret selvbillede. 

Sejlads er sundt, det er sjovt og så kan man kun gøre det ved at arbejde sammen. Naturens elementer tages i brug, og ved hele tiden at skulle orientere sig i forhold til vejrforhold, og navigere i forhold til det for at sejle hurtigst muligt er det en nødvendighed, lærer børnene at tage matematik og samarbejde, og bruge i praksis.

Vi hjælper udsatte børn og unge, med at øge deres selvværd, og fordi alle ombord på båden er nye på vandet, så er alle lige. Det er af stor værdi for den enkelte deltager, ikke at føle sig uden for fællesskabet, anderledes eller mindre værd.

På vandet er et trygt sted at lære og være. Deltagerne er sammen med en professionel skipper, som tager sig godt af dem undervejs, så alle føler sig trygge og godt tilpas. En dag på vandet giver mulighed for at overvinde forskellige aspekter af sig selv i en ny kontekst, som deltagerne ikke normalt får mulighed for at arbejde med.

Ved hvert event, bestræber vi os på at skabe rammerne for at alle, går derfra med en følelse af at de er verdensmestre i eget liv, og at de har følt et sammenhold, oplevet personlig udvikling og at de har oplevet balance mellem at blive udfordret og samtidig oplevet at mestre noget nyt.

PåVandet bidrager ved at bringe glæde, trivsel, begejstring og på tværs af institutioner og tilbud, til børn og unge med forskellige diagnoser og psykiske udfordringer

Gennem ild og vand - Vi har kun vand

VETERANER

Påvandet tager alle veteraner med ud til sejlads i match race både, og skaber et fristed for alle, både og uden fysiske og psykiske mén.

Det er en fantastisk måde at møde ligesindede, og få en dag hvor der bliver gået til den og man mærker et sus af frihed og teamånd, og samtidig er der plads til sjov og spas. 

Ombord på en båd opleves et særligt sammenhold, og for at båden sejler optimalt, skal alle arbejde sammen som et team. 

Mange veteraner oplever at have mange tanker og uro i krop og sind, men med en dag på vandet, tilbydes et mentalt helle, som giver ro og nærvær i helt ny forstand. 

Når man sejler bruger man både kroppen og hjernen, og idet man er på gyngende grund, oplever mange, at de får bedre kropsfornemmelse, mindre uro og kommer i et stadie af flow. Det er en følelse, at dufte saltvandet, mærke vinden i ansigtet og vide at med dine holdkammerater og din egen indsats fyldes sejlene og får båden til at glide ubesværet gennem vandet.

Påvandet tilbyder en unik oplevelser, hvor deltagerne bliver guidet af en professionel skipper, så sejladsen bliver tryg, udfordrende og ikke mindst en uforglemmelig oplevelse.

Om SØENS HELTES værktøj

Vi SEJLER I STORMY ROSA MILEKA

STORMY

STIMSON 42 IRC
Længde: 12,88 Meter
Bredde: 3,92 Meter
Dybgang: 2,70 Meter
Vægt: 7,1 Ton
Kølvægt: 4,2 Ton
Op til 11 Gæster
Bygget til race over atlanten

ROSA

DS37
Længde: 11,35 Meter
Bredde: 3,25 Meter
Dybgang: 2,10 Meter
Vægt: 4,1 Ton
Kølvægt: 2,1 Ton
Op til 6 Gæster
Bygget til match race

MILEKA

DS37
Længde: 11,35 Meter
Bredde: 3,25 Meter
Dybgang: 2,10 Meter
Vægt: 4,1 Ton
Kølvægt: 2,1 Ton
Op til 6 Gæster
Bygget til match race

Om SØENS HELTE

sammen på i VED med vandet

MISSION

PHILLIP - HAM MED KRUDT I RØVEN

Sejl match race for udsatte og virksomheder.

Påvandets mission er at skabe endnu flere muligheder for at favne alle børn og unge, uanset sociale, mentale og fysiske forskelle. For dem der ikke trives godt i hverdagen er trivsel i højsædet.

For at kunne beskrive projektet, må jeg starte med at beskrive mig som sejler først, da det danner grundlag for PåVandets Projekt om at hjælpe børn og unge med udfordringer i livet.

Jeg er tidligere professionel sejler og har begået mig i kapsejladsmiljøet i de sidste 30 år. Sejladsen har været hele mit liv, og som barn og ung opholdt jeg mig mere på vand end på land. 

For 2009 var jeg ude for et alvorligt uheld, der resulterede i fysiske smerter, langvarig genoptræning, en længerevarende depression og indlæggelse på hospitalet. Jeg havde det mildest talt rigtig dårligt, fordi dét jeg havde identificeret mig med hele mit liv – mit intellekt og evnen til at sejle, var blevet taget fra mig med ét.

Det tog tid, men jeg kom ud af depressionen og på benene igen, ved at komme på vandet og sejle. Jeg fik en ny tilgang til livet, som jeg i dag ikke ville være foruden.

I 2013 flyttede jeg til USA med min hustru og 3 børn, hvor jeg igen opnåede at leve af min sport. Samtidig med det, voksede der et større og større ønske om at hjælpe andre igennem det, der nær havde kostet mig livet. Drømmen kunne ikke udleves i USA af politiske årsager, så det forblev en drøm.

VI SEJLER OP AD ÅEN

I efteråret 2020 kom en af vores yndlingsbåde til salg, og sammen med familien købte vi en 42 fods kapsejladsbåd, bygget til at sejle race over Atlanten. Min tanke med båden var, at sætte den i stand, for at kunne tage børn og unge mennesker med på vandet i den. Men som månederne gik, blev det tydeligt, at der var behov for flere både, med plads til flere børn og unge.

I starten af 2021 fik vi mulighed for at købe to DS37, og herved blev Projektet PåVandet skabt.

Nyheder fra det blå

Vi er glade for vandet og skriver lystigt om alt der sker i det blå miljø

hjælp

MINI SPONSORAT Vi leder akut efter sejltøj til vores unge mennesker. Quick View BOOK sponsorat Støt med 150kr DKK 150,00 Quick View BOOK Ukategoriseret Lej sejltøj til turen DKK 99,00 Støt med 150kr DKK 150,00 BOOK

Hej verden!

Velkommen til WordPress. Dette er dit første indlæg. Rediger eller slet det, og begynd herefter med at skrive!

Donec iaculis gravida nulla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Duis risus. Nullam sit amet magna in magna gravida vehicula. Integer imperdiet lectus quis justo. Etiam ligula pede, sagittis quis, interdum ultricies, scelerisque eu. Etiam bibendum elit eget erat. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam…

The Kai Club

Vi har et kæmpe ansvar for vores allesammens fælles vand, så udover at teame up med plastikopsamling, så er vi be

Tina Kai og Phillip Kai Guhle

onwaternow.com ligger under påvandet.dk som er  er ejet af ægteparret Tina Kai og Phillip Kai Guhle.

Deres fælles mål er at skabe et miljø, som ikke kun passer på vandet, men også hinanden.

 

Phillip kommer fra en professionel sejlkarriere med kompromisløs konkurrence og alt hvad det indebærer. Han har læst økonomi ved siden af sejladsen og er stærk i driften af virksomhed, som båd og analogierne fra et veldrevet kapsejladshold på op til 100 mand og en virksomhed er utroligt visuelle når man træder om bord på en af vores skibe.

Tina er biohacker og arbejder kun med dem der virkelig ønsker at forbedre sig, dette kan være i sit professionelle virke eller work/life ballance.

Hendes baggrund som elite danser, politiet og hospitalsvæsenet, betyder at hendes brede viden og kendskab til systemet er et virkeligt 

 

 

påvandet.dk er sat i verden for at give tilbage, det kan i læse mere om på den side, onwaternow er financieringsmodellen.