Er du også søens helt?

Teambuilding – Sommerfest – Match Race – Kapsejlads – Unge Udsatte – Veteran

Er du klar til at hoppe i

TRIVSEL ER FOR ALLE
Udsatte Veteraner Angst Misbrugere PTSD Bosteder Diagnoser

Hvis du er pårørende, socialarbejder, skoleleder eller  handikaphjælper, så synes vi at det er en rigtig god ide for dig at læse mere om vores tilbud til for at øge trivslen

SEJLADS FOR ALLE

NEMT FOR ALLE
Kurser Kapsejlads Cruise Hygge Singleaften

Sejlads skal være nemt for alle. Vi har samlet en masse events som du kan deltage i, enten som enkeltperson eller hvis I er flere. Skynd dig at book sommerens oplevelse

VIRKSOMHED
Teambuilding Match Race Sommerfest Polterabend Kapsejlads Hygge Personaleevent

Vil du læse lidt mere om teambuilding, en fantastisk dag på vandet eller bare høre lidt om hvad EVENTPAAVANDET kan gøre for din virksomhed.

TIDLIGERE GÆSTER PÅ VANDET

Om OS

sammen på i VED med vandet

MISSION

Sejlads for udsatte og virksomheder.

Påvandets mission er at skabe endnu flere muligheder for at favne alle børn og unge, uanset sociale, mentale og fysiske forskelle. 

Da vi gerne vil gøre sejladsen tilgængelig for alle finansierer vi meget af driften ved at afholde firmasejladser og forhåbentlig kan vi skabe en fremtidig arbejdsmulighed for dem der ellers ikke vil have muligheden.

PHILLIP - HAM MED KRUDT I RØVEN

For at kunne beskrive projektet, må jeg starte med at beskrive mig som sejler først, da det danner grundlag for PåVandets Projekt om at hjælpe børn og unge med udfordringer i livet.

Jeg er tidligere professionel sejler og har begået mig i kapsejladsmiljøet i de sidste 30 år. Sejladsen har været hele mit liv, og som barn og ung opholdt jeg mig mere på vand end på land. 

For 2009 var jeg ude for et alvorligt uheld, der resulterede i fysiske smerter, langvarig genoptræning, en længerevarende depression og indlæggelse på hospitalet. Jeg havde det mildest talt rigtig dårligt, fordi dét jeg havde identificeret mig med hele mit liv – mit intellekt og evnen til at sejle, var blevet taget fra mig med ét.

Det tog tid, men jeg kom ud af depressionen og på benene igen, ved at komme på vandet og sejle. Jeg fik en ny tilgang til livet, som jeg i dag ikke ville være foruden.

I 2013 flyttede jeg til USA med min hustru og 3 børn, hvor jeg igen opnåede at leve af min sport. Samtidig med det, voksede der et større og større ønske om at hjælpe andre igennem det, der nær havde kostet mig livet. Drømmen kunne ikke udleves i USA af politiske årsager, så det forblev en drøm.

VI SEJLER OP AD ÅEN

I efteråret 2020 kom en af vores yndlingsbåde til salg, og sammen med familien købte vi en 42 fods kapsejladsbåd, bygget til at sejle race over Atlanten. Min tanke med båden var, at sætte den i stand, for at kunne tage børn og unge mennesker med på vandet i den. Men som månederne gik, blev det tydeligt, at der var behov for flere både, med plads til flere børn og unge.

I starten af 2021 fik vi mulighed for at købe to DS37, og herved blev Projektet PåVandet skabt.